戲肉在今晚

因為小弟幾乎中暑,所以無先踩上政總,而是行返屋企稍事休息。

由以上都爹利街大量警車部署,以及擺明車馬V煞戰團嘅出現,今晚決戰唔係果超過十萬(我諗廿萬)嘅遊行,而係留守政府總部、特首府、中環等地嘅兵力,以及呢次周五大戰會打啲乜出嚟。

山雨欲來風滿樓,好戲正啱啱開始。

4 則迴響

Filed under 香港政治

4 responses to “戲肉在今晚

  1. Tom

    七點三,龍尾還在銅鑼灣

  2. Jigsaw

    破左廿萬

  3. 沒有遊行過, 就不知道警方的安排極卜街! (我是第一次在網上用這形容詞). 我2:30pm在維園近公民黨處等3:00pm遊行開始, 誰知要到4:00pm才出了維園門口. 一直行到8:00pm才到政府總部. 中途多處停滯而氣忿地叫喊著!

  4. Chan Tai

    仲有在怡和街天橋指示混亂,令遊客不知如何過馬路。
    昨晚政府總部有很多便衣。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / 變更 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / 變更 )

Facebook照片

You are commenting using your Facebook account. Log Out / 變更 )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / 變更 )

連結到 %s