甄啟榮靠得住:政治怪談

深水埗區議會會議紀錄

第13頁
甄啟榮先生認為,地區議會應以地區市民的福祉為大前提。在衡量是否增加民選議席時,不可取決於單一因素,亦須顧及其他因素。

喺2008年,仲講埋呢啲不知所謂說話嘅友仔,人民力量信佢同梁美芬會劃清界線,你當香港人傻架。唔怪得有人認為,所謂人民力量根本係民建聯B隊。咁又係嘅,民建聯又唔打,係要打民主黨,呢啲咁嘅政黨你信佢係泛民,真係⋯⋯

廣告

2 則迴響

Filed under 香港政治

2 responses to “甄啟榮靠得住:政治怪談

  1. v

    Martin,
    Sorry to be off-topic. Would you rather use British style dates in your 50cent gansters list?

  2. S

    These DC members, DAB or not.., tend to self deify. Their self deification is so serious to the extent that they’d oppose any changes to the electoral boundaries.., no matter how the population size has changed. They’d consider excising a constituency as breaking up social ties.

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s