祝你好運

大家住西九四小龍,見到以上比賽嘅公告,一啲都唔係好消息,因為代表高鐵鑽挖機,以及高鐵將喺你屋企地基下穿過。

以港鐵喺路軌裂紋變裂縫事件作風,大家隨時買定驚風散都得。大家諗吓,依家啲所謂豪宅地基實淨土地,果頭嘅土質,整個公關操作嘅態度,可能會有乜膠事。而依家唔少人,仲係懵盛盛。

果頭嘅居民,祝你好運。

廣告

2 則迴響

Filed under 香港政治

2 responses to “祝你好運

  1. nightingalelin

    有d奴隸獸拿高鐵事件同地鐵比,話地鐵係陪唔足,攪到好多老勢無飯食。

    係囉,識敢講就最好,仲懷念做一個奴隸獸的日子,仲話做人唔做奴隸獸係不識抬舉,咁算乜野態度。

    在林忌的Blog,在黃兄的Blog,間中有兄弟講高鐵有戰略意義。我唔怪佢地,佢地並唔係共產黨先至支持,而係做人的態度,普羅大眾係好有問題,佢地唔自覺,跟足亞爺,同跟足膠法走,一樣係失共鳴,唔好話自己係中國文化大,中國文化向來都唔係強國程式。

  2. dbdb

    果條粉腸柔道撻人正是:
    “網上欺凌"

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s