報夠何家爭產未?

見小弟昨天少有地無update blog,都想像到小弟病到有幾嚴重,呢排啲感冒病毒真係非一般嘅惡。

不過小弟喺屋企休養果陣,最滾係傳媒浪費時間報連前線記者都認為有厭惡性嘅賭王未死先爭產嘅新聞,賭王一家爭產橋段確係新鮮,但關我乜事。好明顯埃及局勢發展更值得報導囉。

香港啲採主,可唔可收起你地嘅膚淺同唔專業。

廣告

6 則迴響

Filed under 傳媒

6 responses to “報夠何家爭產未?

  1. TC

    其實你怕唔怕中國個一度有流感大爆發,英國今次流感有有唔少人死左。

    我都好擔心香港親戚安全,我唔信中共政府會真係將實際感染人數向外公布,特別係2011同2012年。

  2. KMB59

    我也不看報紙有關何家的報導。
    黃先生,保重!

  3. v

    何家公雞何家猜

  4. echykr

    Makes you wonder whether there’s a conspiracy to push news of Wang Dan’s denial of entry into HK from the front pages in order to concentrate on all this fiasco.

    A few years ago Stanley Ho accused those of fighting for justice and democracy in HK as “Shit Stirrers". But now it seems the biggest Shit Stirrer is none other than Mr Ho himself.

  5. o157hk

    無法兩派人都不斷放料,傳媒自然成為他們兵器.

  6. 義不容共

    先請博主保重,早日痊癒,多休息有時比服藥更有效 .

    點解爭產口水是非永遠佔大篇幅 ? 好不幸,要問問香港有幾多人,仍改不了貪人八卦富貴嫌人貧的思維 ?

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s