若要人不知,唔好太低B

http://wj.admin.t.sina.com.cn/content/mblog_search.php?search_type=1&pagesize=20&stime=2010-12-11+00%3A00%3A00&etime=2010-12-11+23%3A59%3A59&search_value=%E7%A9%BA%E5%87%B3

小弟好生奇怪,點解新浪微博運營平台,竟然會連到我個博客,而個Search keyword仲搞嘢,竟然係空凳子。上述Refer,我諗係最佳證明,證明新浪呢班友同中國當局蛇鼠一窩。

當然,大家諗住點處置http://wj.admin.t.sina.com.cn,我管唔著,大家知道呢度係河蟹大本營就係。

廣告

2 則迴響

Filed under 中國政治

2 responses to “若要人不知,唔好太低B

  1. fishchip2

    " 證明新浪呢班友同中國當局蛇鼠一窩。"
    see #4 and #7.
    http://wikileaks.ch/cable/2009/07/09BEIJING2112.html

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s