郝龍斌膠到無朋友

奇摩五都大選答問:為何有路平專案,馬路仍常常開挖且不平??

郝龍斌點解選情告急,連未來事件交易所都沽盤湧現,因為郝龍斌仲未知膠乜嘢。

去過台北嘅人,都知道台北市掘路掘到亂七八糟,無人反對搞路平專案,但你條友管理一鑊泡,你坐綿羊仔出街,唔同你爆粗就怪。仲要郝龍斌嘅解釋手法,同鄭汝樺個賠咗菜園村村民共同幾多錢嘅思維方式一樣,你當台北市民係傻架。

呢次提問,一嘢KO郝龍斌,如果我係台北人,絕對唔會投呢個低能管理嘅膠人一票。郝龍斌最唔記得一樣嘢係,蘇貞昌做台北縣長果陣,台北縣嘅縣政係最好,周錫瑋做咗四年就搞到衰晒,否則都唔駛出動朱立倫出嚟選喇。

Advertisements

發表留言

Filed under 台灣政治

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s