葉國謙幫趙連海出聲似係聞到𤓓味

大家都好奇,點解葉國謙呢啲友仔,仲有田北辰呢位真心人士,會寫信中央反對判刑趙連海,唔識死?

以葉國謙嘅堅強黨性,你估佢突然轉死性咩。

中國軍事圖片中心:結石寶寶專輯

解放軍報旗下媒體,竟然敢報趙連海嘅事,你認為反映啲乜?證明趙連海嘅判決,中共高層有人都認為有問題,甚至果條友係有一定軍權。所以,葉國謙同田北辰係因為聞到北京風向轉,至走去做轉軚人士,如果佢地夠種應該去香港統監府門口抗議至啱。

葉國謙呢鋪,係聞到中共有𤓓味,如果葉國謙乜都唔做,睇怕佢明年都唔駛旨意選。所以葉國謙係唔會為劉曉波出聲,因為佢收唔到「聖上意旨」,千祈咪以為條友轉死性。

Advertisements

4 則迴響

Filed under 香港政治, 中國政治

4 responses to “葉國謙幫趙連海出聲似係聞到𤓓味

  1. longhair

    但同田少的黨魁劉健儀則有不同睇法,並不一致。菜菜子同譚惠珠都冇出聲。

  2. 凌天羽

    典型的黑白臉, 一個黑一個白以為共產黨仲有好人.

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s