老味男功德無量呀

嚴敏華:言行不一,竟敢發不義之兵!

社民連內部嘅爭拗,真係比TVB嘅劇集仲好睇,前幾日老味男錢偉洛至話,凡反馬(任亮憲)反黃嘅都係共產黨嘅同路人,依家轉個頭,佢又自爆話,譚香文好欣賞佢,又俾錢佢出嚟選,但黃毓民又反過譚香文,譚香文唔單只選會計界功能組別,仲提議全香港人報稅都要經會計師,被黃毓民鬧爆,咁老味男依家係乜集團嘅人?

如果老味男成功轉變譚香文嘅態度,他絕對係位比聖人,功德無量,但有兩樣嘢,佢一定要改變譚香文,第一,唔好再搞到喺港鐵舉報人講粗口,否則唔只老味男好麻煩,亦影響大家嘅言論自由。但更重要一樣嘢係,叫譚小姐唔好再管人地啲男女關係,否則搞搞吓,搞到唔只反黃,仲反埋馬,咁老味男兄情以何堪呢?

各位,繼續食花生。

Advertisements

1 則迴響

Filed under 香港政治

One response to “老味男功德無量呀

  1. dbdb

    記得老家堂區從前有位傳道人,早年跟仔女去外地居住了,他有天跟我老母說:阿X太呀,我個膝頭痛了很多年,你知唔知點解現在我不痛呢?我天天晚上(跪下)向聖母祈禱,突然有日得左!

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s