本博客的Ovi Store版本啟用喔

Ovi Store連結

小弟將本博客同報紙文章嘅內容,整合到Nokia Ovi Store一個app度,Nokia支援Ovi Store嘅手機,透過下載免費應用程式,就可以睇到小弟寫嘅內容。

同類安排,亦會好快同時喺iPhone App Store以及Android Market作出,但小弟不會有任何計劃,支援Windows Mobile嘅應用程式。

廣告

3 則迴響

Filed under 博客管理

3 responses to “本博客的Ovi Store版本啟用喔

  1. Hotter

    wm唔支持, 咁windows phone 7呢??

  2. anonymous

    其實黃兄呢度有 RSS, 裝個 RSS reader 就可以收到呢度 D 文, 又何需介意係用一個 app 黎收呢.

  3. martinoei 黃世澤

    To anonymous:

    呢度有好多人用緊RSS Reader或Google Reader睇,但有好多人係懶人,作為一個出版者,我係要提供盡可能多嘅閱讀途徑。

    況且,呢個亦係我對讀者喺「後紙張年代」閱讀習慣一個準備。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s