香港警察可以考慮改行做民視編劇

雖然民視新聞係okay,但大家都知,民視嘅電視劇⋯⋯就真係不予置評。

只不過,夜市人生咁嘅級數嘅情節,香港差佬真係做得出,大家可以比較吓夜市人生情節,同昨晚政府亂檢控嘅分別。CCTVB都可以考慮改聘警察做編劇,一定娛樂性爆燈。

Short URL: http://wp.me/p7cGY-2Id

廣告

2 則迴響

Filed under 香港政治

2 responses to “香港警察可以考慮改行做民視編劇

  1. Hotter

    支香檳可能係中國製架, 隨時有毒, 用有毒液體噴人, 你話應唔應該拉先??

  2. c

    民視都幾好睇,最少佢畀你知人性自私
    唔似中廣D偶象劇,主角配角都係由頭到尾一個表情,性格非奸即蠢,睇太多會變笨柒,以為世界真係好可愛喔^^"

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s