正宗假諮詢

邱騰華條硬膠,果然不顧一切,推出電子廢物嘅徵費諮詢,小弟費時被果班土共抽水話,臨天光至反對人地,所以今日就專程去政府個網站度,搵番份文件出嚟,我係用PCCW Netvigator嘅,以下係政府新聞公報,有提供網址下載文件:

Press Release度講明文件網址係:http://www.epd.gov.hk/epd/weee
點知一click,竟然係404

份新聞公報又話一月十八日開始諮詢,你呃鬼食豆腐呀,政府依家係做假諮詢做到,連提供份諮詢文件嘅soft copy都費時,係唔係邱騰華諗住張條bill交到立法會,恃住成班保皇黨支持至俾份諮詢文件我睇咁,硬膠程度同希師奶有得揮。

Short URL: http://wp.me/p7cGY-1HF

2 則迴響

Filed under 香港政治

2 responses to “正宗假諮詢

  1. thinkpanda

    係google 用 “waste consultation site:epd.gov.hk" 搜尋係有D結果既, 不過click 落去就error 404. 即係話份文件真係曾經存在過, 不過環保署個site roll back 左? 環保署 web site 既last revision date 係 2009-12-16

  2. 光林

    ……而家個site開通左, 見到內容啦……

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s