睇完周紹興篇文,笑咗

周紹興的魯迅投槍

小弟平日唔睇《太陽報》,唔知周生寫咗篇咁好笑嘅文章,曲線將小弟嘅諗法傳之東方報業嘅讀者,先講唔該晒先,正所謂有東方無窮人,或者東方太陽,效力至強。

中聯辦係咪香港統監府,呢個完全睇中聯辦班友嘅作為,如果仲係諗住發第二權力中心嘅春秋大夢嘅,香港統監府之名實走唔甩,香港統監府班友唔記得,香港係未經公投而「回歸」中國。當然我唔排除,有中聯辦中人,同我諗法一樣。

Short URL: http://wp.me/p7cGY-1Fe

發表留言

Filed under 香港政治

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s