曲到圓

民 間 電 台 繼 續 廣 播   有 聽 眾 批 評
2008-12-12 HKT 19:20
民 間 電 台 在 柴 灣 通 過 FM102.8 的 頻 道 廣 播 ,負 責 人 曾 健 成 及 立 法 會 議 員 梁 國 雄 主 持 節 目 , 他 們 接 聽 聽 眾 電 話 , 有 聽 眾 批 評 他 們非 法 廣 播 , 搗 亂 香 港 。

根據OFTA連司徒華都拉的硬膠邏輯,呢位指長毛同阿牛搗亂香港的聽眾,查實都係參與非法廣播。如果長毛同阿牛將呢條友的電話交俾OFTA,兼且令呢位老哥被拉,咁呢位老哥就會同司徒華一樣,成為香港硬膠法例的烈士。

所以呢條友我相信唔係土共,而係玩曲線。如果呢條友真係被拉,我好想睇一睇蔡素玉的反應,應該好有花生味。

發表留言

Filed under 香港政治

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s