張思晉係乜網民?

http://www.mingpaonews.com/20080412/gcb1.htm

請《明報》要做暗土共報,或者土共要隱藏自己身份之前,走去Google打自己個名一次,做少少研究先。

這個張思晉,所謂香港奧運聖火護衛團團長兼創辦人,不是什麼長期從事社區工作的人,這是一件貨真價實,如假包換的土共。

http://www.youngdab.org.hk/pages/categoryArticle.jsp?categoryId=1152

2007年黃大仙區議會選舉結果

他本人呈交選舉事務處的選舉廣告

他是青年民建聯成員,以及議員助理,曾經在去年區議會選舉,出戰正安選區,挑戰黃逸旭,結果輸得頗為難看。為何一個明明白白是土共政客的人,怎可以講成一般網民呢?他何來這樣好的牙力,走去搵贊助商,唔駛講,又係中聯辦發功。

講到尾,土共天天做著政治與奧運混為一談的事,梁振英已經中招,張思晉這個人搏上位似乎亦係一場膠show,聖火臨近的時候,土共只會做更多的膠事,我們食住花生等睇戲。

9 則迴響

Filed under 香港政治, 討伐土共

9 responses to “張思晉係乜網民?

  1. 香港奧運聖火護衛團="契約兄弟”(簡稱”契弟”) 擦鞋團

  2. 又唔諗下可能有人混入去,然後乘機搶火﹖

  3. martinoei

    所以警方已經話,唔駛搞呢挺硬膠護聖火團。

    如果到時有人著住張思晉個團嘅衫,無嗱嗱去搶聖火,仲唔膠味濃郁。

  4. 中聯辦 及土共是最差編劇, 破壞香港和諧社會, 破壞中國人的形象. 為何香港市民會容許這幫人在香港攬事? 是香港的不幸.

  5. Forcesith

    他們 (土共) 有時分不凊人的身分! 別忘記, 鄧小平92年南巡時不過是 ‘普通黨員’!

  6. 警方批唔批呢班”契約兄弟”護聖火團?

    “枝聯會” 普通遊行, 又唔批….

  7. karl

    原來張思晉呢條友係左校出身又係基督徒
    http://www.facebook.com/profile.php?id=517122828

  8. Eric

    張思晉個group好似唔係人人都join到

  9. > 如果到時有人著住張思晉個團嘅衫,無嗱嗱去搶聖火,仲唔膠味濃郁。

    咁先會令全世界人記得,《無間道》其實係香港人拍的。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s