立此存照專頁

博主精心收集一系列明明係土共又唔認嘅Twitter玩家以及博客,大家得閒就去同佢地玩飽佢,亦以便後人編寫港賊名冊之用。

上榜日期:2010年1月8日,香港時間14:27
alexchu414
@shinywilliam 有異見就俾人話係土共,我仲點敢有異見?呢D就係大家o既民主。留意,我係話唔少年青人,咁如果你係例外,好值得欣慰。我曾經都後生過,讀大學時都憤世嫉俗過,只懂講民主,但幾年後卻發現自己當年被政客「煽動」左。如果我話「唔少人」都係以偏概全同膚淺,懇請指教:)

Twitter地址: http://twitter.com/alexchu414
條友個blog:http://jacso.hk/alexchu414

Jacso.hk聲稱係中國內地睇到嘅blog喎,咁你諗吓呢班友係乜政治立場?政客煽動?咁似土共口氣嘅?

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s